Espressomaskiner

Vårt sortiment

Vårt produktkatalog med alla våra espressomaskiner, kvarnar mm finns här:
 ​Produktkatalog

 ​Kaffekatalogen i pdf format. ​​ ​Klicka här!

Förutom våra espressomaskiner säljer vi också tillbehör som kaffe, kaffesyrup mm. Nästan hela vårt sortiment finns i vår webbshop.

 ​www.espressoshop.se


Kaffepods

Podssystemet är framtaget för att förenkla espressohanteringen och passar espressomaskiner som är konstruerade för detta. E.S.E systemet är idealiskt för dig som vill ha en garanti för jämn kvalitet på kaffet. En kaffepod innehåller 7gr/ 14gr malet kaffe av rätt malningsgrad. Kaffet är stampat och klart, förpackat i en lufttät förpackning. Du tar bara fram det antal pods du behöver för tillfället. På så sätt har du fräscht kaffe varje gång. Du behöver inte oroa dig för att kaffet är för löst eller för hårt pressat. Det blir perfekt varje gång. Kuddarnas konstruktion medför också att rengöring av maskin, arbetsytor, filter etc blir mycket lättare och snabbare. I vårt sortiment har vi både espressomaskiner för pods och maskiner för malet kaffe, samt några maskiner med den unika egenskapen att de klarar båda delar. Dessa maskiner levereras med två handtag, och du väljer själv vilket system du vill använda.

Kaffesortiment​
 • Caffe Gioia - 20st pods/displaybox, 100st eller 150st pods/kartong.
 • Cafés Richard - 25st pods/displaybox, 100st pods/kartong. 
 • Izzo - 20st pods/displaybox.
 • Mokarabia - 18st pods/displaybox, 200st pods/kartong.
 • Mauro De luxe - 150st pods/kartong.

​​Köp här

Kaffebönor

Hela bönor är det bästa valet när du har en kvarn eller en espressomaskin med kvarn. Nymalet kaffe ger bästa tänkbara resultat och doften är ljuvlig. Kaffebönorna är förpackade i påsar med en ventil på framsidan, som släpper ut den gas som bildas av kaffet, samtidigt som den stänger för att luft inte skall släppas in till kaffet. Med det här systemet behåller bönorna sin fräschör och smak under hela förvaringstiden. Du kan köpa vårt espressokaffe i påsar, men du kan också beställa kartongvis. Vid större kaffeorder, vänligen kontakta försäljningskontoret för en offert.

Kaffesortiment
 • Caffe Gioia - 1kg och 250gr påsar.
 • Cafés Richard - 1kg, 500gr och 250gr påsar.
 • Izzo - 1kg/påse.
 • Lavazza - 1kg/påse.

​​​Köp här

Malet kaffe

​Du använder färdigmalet kaffe om du inte har plats eller annan möjlighet att ha en kvarn. Varje kaffesort har sin egen malningsgrad och du får förmodligen prova flera sorter innan du hittar ett kaffe som ger bästa resultat i just din maskin. Våra kaffesorter är lufttätt förpackade, men eftersom kaffe är extremt känsligt för syre och fort blir gammalt och tappar smak, säljs det färdigmalna kaffet endast i mindre förpackningar. Öppnat paket bör användas så fort som möjligt.

Kaffesortiment
 • Caffe Gioia - 250gr/påse
 • Cafés Richards - 500gr/påse
 • Lavazza - 1kg/påse


Köp här

Kaffekapslar

Kaffekapslar är ett nytt system för att förenkla espressohanteringen. Våra kapselmaskiner tillhör marknadens bästa och levererar ett perfekt kaffe, kopp efter kopp. I vårt sortiment har vi kapslar som passar till Caffitalymaskinerna, modellen Point från Lavazza, MAKI från Brasilia och de nya kapselmaskinerna, Espresso Cappuccino och Touch Cap.​ En kapsel innehåller 7gr malet kaffe av rätt malningsgrad för kapselmaskiner. Kaffet är stampat och klart, förpackat i en kapsel. Du tar bara fram det antal kapslar du behöver för tillfället. På så sätt har du fräscht kaffe varje gång. Kapslarnas konstruktion medför också att rengöring av maskin, arbetsytor, filter etc blir mycket lättare och snabbare.

Kaffesortiment
 • Caffe Gioia - 100st kapslar/kartong
 • Cafés Richard - 40st kapslar/kartong

​​Köp här

Ekologiskt kaffe

Vi säljer kaffe som är ekologiskt och rättvisemärkt. Kaffet är bättre för miljön och för odlarna.
Kaffet finns i hela bönor, malet kaffe, pods & kapslar.

Köp här

Malning & arom

​Den bästa aromen får du om du maler dina kaffebönor själv. För ändamålet finns speciella kvarnar och många espressomaskiner har en inbyggd kvarn. Kvarnen är hjärtat i anläggningen - ett felaktigt malet kaffe kan förstöra hela smakupplevelsen. Kvarnen är en del av av espressomaskinen, vare sig den är inbyggd eller fristående. Den måste noggrant ställas in för att passa just din espressomaskin. Om du har en god kvalitet på bönorna och rätt malningsgrad har alla möjligheter att lyckas med en espresso eller cappuccino, så att kaffet blir en hel upplevelse.