Multipla

Multifunktionsmaskin


Med denna professionella maskin kan du både producera färsk pasta och färsk ravioli.

Multifunktionsmaskinen Multipla blandar degen och pressar ut den genom en pastadysa. Den klarar att producera många olika sorters pasta, genom att lätt byta pastadysa. För att producera ravioli monterar man pastarullaren på fronten på maskinen, då rullar pastamaskinen automatiskt ut pastadegen på rullen. Sedan tar man pastarullen och sätter fast den vid raviolimodulen, häller i valfri fyllning i behållaren och därifrån stansar den ut genom en pastadysa.

Multifunktionsmaskinen passar utmärkt för restauranger, hotell, matsalar, bagerier och matbutiker.

Om Multipla:

    • Lätt att använda och rengöra
    • Utrustad med:
      - Elektronisk panel med knappval
      - Fläktsystem för torkning av pastan
      - Ravioli modul
      - Elektronisk kniv för kort pasta
      - Kniv för att skära pastan i längder
    • Delarna:
      - Är av livsmedelsgodkänt material
      - Varje potenciellt skadlig del i maskinen har lämplig säkerhet

    Tillval

- Pastadysor i antingen brons eller teflon - För olika sorters pasta bl.a spagetti, tagliatelle, fusilli, gnocchetti och maccheroni. Se olika pasta sorter
- Pastadysor för ravioli - Se olika ravioli sorter
- Speciell pastadysa för lasagne
- Pastarullare
- Gnocchi modul med mjöl dispenser - 20 kg /timme
- Rostfritt rullvagn


 

Art Nr: ITA MULTIPLA

Ring eller maila för offert
040-321730
info
alrp.se

Teknisk information
Pastadysa
75 mm diameter
Produktion
- Pasta 18 kg /timme
- Ravioli 25 kg /timme
Kapacitet behållare
4 kg (mjöl & vätska)
Mått - B x D x H (cm)
75 x 80 x 100
El
400V 50 Hz 3Fas
Vikt
102 kg
Utförande
Rostfri